LOL Verrassing OMG Style Studio on Prinxy

LOL Verrassing OMG Style Studio spelen op Prinxy

Het verhaal over LOL Verrassing OMG Style Studio

Stap binnen in de Style Studio, dé verkleed hotspot in de oogverblindende wereld van LOL Surprise! OMG™. Mode is nog nooit zo leuk geweest! Deze game zet vier van je favoriete supersterren in de schijnwerpers: de chique Royal Bee, de eigenzinnige Neon Licious, de oogverblindende Lady Diva en de hippe Swag. Style samen met deze fashionista's achttien andere favoriete poppen die verlangen naar jouw creatieve touch!

Elke LOL-verrassing! De missie van OMG Style Studio vraagt om jouw unieke modegenie: kleed de poppen aan in trendy stijlen, scoor likes op sociale media en bewijs jouw modetalent. Ben jij geen fan van het volgen van de laatste trends? Doorbreek de gewoonten en creëer jouw unieke stijl uit de vele beschikbare modeartikelen. Breng je passie voor mode naar een hoger niveau en ontdek alle mode-uitdagingen in dit online aankleedspel voor meisjes !

En wat is een glamour-transformatie zonder een fotoshoot? Zet je mooie poppen neer, maak de perfecte foto en laat je ongelooflijke stylingvaardigheden zien. Maar daar stopt het plezier niet: dompel jezelf onder in de energieke beats van het officiële Fierce-album, dat de ultieme achtergrond vormt voor dit modefeest. Ben je nu klaar om de modewereld stormenderhand te veroveren in de Style Studio?

Veel plezier met het online spelen van het LOL Surprise OMG Style Studio- spel voor meisjes bij Prinxy

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om door alle opties in dit online spel voor meisjes te bladeren.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere modespellen proberen :

  1. Schaatsballerina
  2. BFF's Luxe loungekleding
  3. Valentijnsdag koppel date