Prinses Eerste Collegefeest on Prinxy

Prinses Eerste Collegefeest spelen op Prinxy

Het verhaal over Prinses Eerste Collegefeest

Drie van je favoriete prinsessen zijn net aan het wennen aan het studentenleven. Elsa, Ariel en Rapunzel zijn eerstejaarsstudenten aan dezelfde universiteit en om zichzelf voor te stellen gaan ze naar hun eerste studentenfeest en zien er adembenemend uit. Kom en help ze op weg met het Princess First College Party aankleed- en ontwerpspel voor meisjes!

Deze BFF's hebben het geluk aan dezelfde universiteit te studeren, maar als nieuwkomers hebben ze veel te doen. Gelukkig is elk nieuw ding in deze nieuwe wereld een avontuur voor onze mooie prinsessen. En wat wordt de eerste taak? Om alle spullen uit te pakken natuurlijk. Het lijkt erop dat Ariel en Elsa hun slaapzaal gaan delen. Echt niet! Dit wordt super leuk! Geef je helpende hand aan prinsessen en breng alles op de juiste plek. Hang enkele van hun favoriete foto's aan de muur en maak de kamer dan gezelliger met een slinger van gloeilampen. Als je klaar bent met dit deel, krijg je een verrassing.

Raponsje is hier om de meisjes uit te nodigen voor hun eerste studentenfeest ooit. De eerste indruk is de sterkste en onze prinsessen willen er op hun best uitzien. Ga door met het spelen van dit online prinsessen aankleedspel en help de drie vrienden om de beste feestoutfits en accessoires te vinden. Bekijk alle outfits die ze in hun modegarderobe hebben om een stijlvolle look te creëren. En vergeet ook niet wat accessoires toe te voegen! Dankzij jouw hulp maken deze meiden een goede indruk op hun eerste dag als studente.

Veel plezier met het spelen van het aankleedspel Princess First College Party online op DressUpWho.com

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om door de categorietabbladen te bladeren in dit online aankleedspel voor meisjes

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie College Games die je zou moeten bekijken:

  1. Eliza en Goldie College Girls
  2. Prinses en Prins College feest
  3. Prinsessen: College Girls Night Out