Gaat Jack Frost vreemd aan Elsa? on Prinxy

Gaat Jack Frost vreemd aan Elsa? spelen op Prinxy

Het verhaal over Gaat Jack Frost vreemd aan Elsa?

Elsa betrapte Jack Frost op vreemdgaan, en o jee, dat leidde tot een noodbijeenkomst van BFF's! Ze heeft al haar vrienden om zich heen nodig in deze moeilijke tijden, en daar moet jij ook bij zijn! Dus kom en sluit je aan bij je favoriete Frozen Queen in dit leuke spel voor meiden die aan de slag gaan met Is Jack Frost vreemdgaat met Elsa?

Maar voordat ze haar tranen wegveegt en hem voor altijd vergeet, laten we Elsa's uiteenvallen ontdekken! Ga met het gelukkige stel naar de bioscoop en help Elsa in Jacks telefoon te gluren. Stel gewoon het wachtwoord in om de telefoon van haar vriendje te ontgrendelen en scan vervolgens door Jacks telefoon. Deze speciale taak vereist veel precisie en aandacht, maar als je bekend bent met slappe spellen, dan zul je het gemakkelijk voltooien. Houd Jack bezig met popcorn en frisdrank, en houd tegelijkertijd de linkermuisknop ingedrukt om Elsa te helpen door zijn telefoon te scannen. Laat de muis los wanneer Jack wordt afgeleid en herhaal dit totdat de voortgangsbalk is voltooid.

TIP: Om Jack's telefoon te ontgrendelen moet je de datum van Elsa's favoriete feestdag invoeren. Dat is kerst :)

Waren haar vermoedens gegrond? Natuurlijk waren ze dat. Vrouwen hebben een 6e gevoel heel goed ontwikkeld, ze moest alleen haar vermoedens bevestigen. Nu hun relatie is beëindigd, heeft ze al haar vrienden nodig om haar bezig te houden. Hier bundelen jij, Anna en Ariel hun krachten om Elsa op te vrolijken en haar te helpen zich beter te voelen. Jullie dames nemen Elsa mee uit, en jullie zullen ervoor zorgen dat ze deze moeilijke periode van haar leven doorkomt.

Kom samen met je favoriete Disney-meisjes in hun kleedkamer aan de slag met dit gloednieuwe aankleedspel voor meisjes en help de drie vrienden zich voor te bereiden op een meidenavondje uit. Blader door hun kleurrijke kleerkasten en kies een mooie jurk of een schattige tweedelige outfit voor elk meisje, combineer je selectie vervolgens met een gebreid vest of met een vest van imitatiebont en met het juiste paar schoenen met hoge hakken. Kies vervolgens een leuke locatie uit waar ze samen van hun tijd kunnen genieten.

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om alle activiteiten in dit online spel voor meisjes te voltooien.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie koppelspellen die je zou moeten bekijken:

  1. Ben verlaat Ellie
  2. IJskoningin gaat uit elkaar
  3. Eliza Breakup-drama