Het verhaal over BFF's Y2K Mode

Welkom bij BFF's Y2K Fashion , de nieuwe game voor modeontwerpers waarin je de ultieme mode-ervaring beleeft. Als je van stijl, creativiteit en de trend van het jaar 2000 houdt, dan ben je hier aan het goede adres.

BFF's Y2K Fashion biedt je een brede selectie stijlen uit het decennium om je te helpen de perfecte look te creëren. Van skatermeisjesrokken tot gescheurde spijkerbroeken en T-shirts of de altijd klassieke Y2K-look met leuke gekleurde jeans met lage taille en crop tops, de mogelijkheden om je gevoel voor mode uit te drukken zijn eindeloos! Speel het spel nu en word de ultieme Y2K-modeontwerper. Breng de trend terug en laat je stijl stralen!

Aan het begin van het spel krijg je de kans om twee verschillende T-shirts te ontwerpen: een vlindervormig topje en een bedrukt topje. Om de vlindervormige top te creëren, kun je kiezen uit verschillende kleuren voor de basis, vleugels en decoratie. Vervolgens kun je het personaliseren met kralen, glitter en pailletten voor een nog uniekere look. Om de look af te maken, kun je ook een leuk mini -aankleedspelletje spelen waarbij je de top kunt combineren met broeken met lage taille, rokken en accessoires die perfect passen in de TikTok- modevibe. Ben je klaar voor wat meer?

Laten we dan verder gaan en kijken hoe je een chique topje kunt stylen terwijl je doorgaat met het spelen van dit gratis te spelen modespel voor meisjes. Om de crop top met print te maken, kun je beginnen met het selecteren van de perfecte basiskleur en vervolgens het ontwerp opbouwen met prints en logo's naar keuze. Kleur de gekozen prints zo vet als je wilt. Er zijn geen limieten of moderegels die je moet volgen bij het spelen van dit modeontwerperspel op Prinxy.app. Als je de top eenmaal hebt voltooid, kun je hem accessoriseren met lage taille broeken, rokken en accessoires die veel aandacht zullen trekken terwijl je over straat loopt.

Om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft van alle trends, geeft BFF's Y2K Fashion je ook de kans om je vaardigheden als visagist te oefenen, aangezien elke look die je creëert ook een Y2K-geïnspireerde make-uplook nodig heeft. We hebben de beste opties voor je uitgekozen, ga door met het make-upspel en kies degene die je het beste vindt voor elke outfit die je hebt gemaakt.

Veel plezier met het online spelen van het BFFs Y2K Fashion- spel op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Fashion Designer van Prinxy.app proberen:

  1. Strawberella
  2. Fashionista's: trendy vibes