Schattig Dragon Recovery on Prinxy

Schattig Dragon Recovery spelen op Prinxy

Het verhaal over Schattig Dragon Recovery

Je dierenverzorgingsvaardigheden zijn vandaag nodig online op Prinxy.app! We hebben een speelse draak die behoorlijk gewond is geraakt in zijn laatste vliegles en die al je medische hulp nodig heeft. Kom en doe met hem mee in het Cute Dragon Recovery- huisdierspel voor meisjes, stel je dierenartsvaardigheden op de proef en zorg goed voor zijn gewonde lichaam!

Deze babydraak heeft niet veel ervaring met vliegen op grote hoogte. Vandaag wilde hij zichzelf uitdagen, maar helaas verloor hij de controle over zijn lichaam en hij viel hard en raakte alles op zijn weg tussen de lucht en de grond. Hier is waar je vaardigheden als dierenarts nodig zijn in dit online drakenspel voor meisjes. Druk op de startknop, beoordeel de schade en begin met het verzorgen van alle verwondingen door de wonderbaarlijke behandeling toe te passen. Verwijder de boomtakken die in zijn lichaam vastzitten en verzorg de snijwonden door ze te behandelen met verkoelende muntcrème. Zijn staart ziet er ook een beetje geschud uit, dus zorg ervoor dat je hem in een verband wikkelt, zodat hij sneller herstelt. Geef hem vervolgens een injecteerbaar kalmerend middel om hem te helpen omgaan met de pijn veroorzaakt door de val.

Breng hem nu naar huis en bereid je voor op een nieuwe uitdaging in dit online huisdierverzorgingsspel. Verwen je nieuwe vriend met een warm bubbelbad en een gloednieuwe outfit. Het klinkt misschien ingewikkeld om je te verkleden een draak, maar mis deze leuke kans niet om hem in een echt funky outfit te kleden. Een kleurrijke outfit zal hem opvrolijken, dus blader gewoon door de indrukwekkende selectie van t-shirts en broeken, probeer verschillende combinaties en kies de winnende. Accessoriseer het met een paar nieuwe vleugels en een staart naar keuze. Weet je wat het genezingsproces zal helpen versnellen? Een lekkere zelfgemaakte maaltijd, dus bereid je voor op het voltooien van alle stappen in de kooksessie die we hierna hebben voorbereid.

In onze virtuele keuken vind je alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd voor je baby huisdier te bereiden. Hij snakt naar lekkere taco's, maar gelukkig kun je die heel snel klaarmaken. Bak eenvoudig het gehakt met verse groenten en bereid vervolgens de taco pita. Zet alles bij elkaar en serveer het gerecht aan je hongerige babydraakje. Uw huisdierverzorgingstaak is voltooid wanneer uw huisdier zich beter voelt en in de stemming is voor een nieuwe trainingssessie.

Veel plezier met het voltooien van alle uitdagingen in het Cute Dragon Recovery- huisdierenspel voor meisjes.

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie GRATIS Pet Games die je zou moeten proberen:

  1. Miruna's avontuur: Dierenarts
  2. Verjaardagsverrassing eenhoorns
  3. Eenhoorns en draken puzzel