Het verhaal over __naam__

Kerstmis is er al, en de beeldschone Lucy kan niet wachten om samen te komen met haar vrienden en het in stijl te vieren. Ze is verantwoordelijk voor het kerstfeest dit jaar en ze kan niet wachten om haar eerste gasten te verwelkomen! De kerstboom en de versieringen staan, ze hoeft alleen nog haar uiterlijk te verzorgen en ze is klaar om de eerste gasten te verwelkomen. Help jij haar een handje? Lucy heeft een beetje haast en een helpende hand is hard nodig, dus kom samen met haar aan de slag met het Christmas Party Hairstyles -spel voor meisjes!

De eerste taak die je moet volbrengen in dit online vakantiespel voor meisjes is de haarstyling-taak. Begin met het wassen van haar haar met een shampoo om het schoon te maken, gebruik een conditioner om het te ontwarren en een haarmasker om het te hydrateren. Spoel vervolgens het laatste product uit, föhn het en borstel het. Vervolgens kun je het stylen zoals jij wilt! Er zijn opties voor pony's, vlechten, krullen of knotjes. Je kunt elk deel van het haar afzonderlijk stylen, zodat je de look kunt aanpassen zoals jij dat wilt. Dan kun je het haar rood of wit verven om echt in de kerstsfeer te komen, je kunt haar een brunette of een blondine maken, of je kunt brutaler zijn en wat groene of paarse tips toevoegen. Je kunt elk kapsel ontwerpen in dit gratis te spelen haarspel voor meisjes! Laten we nu naar de volgende fase van het spel gaan en haar helpen met haar feestelijke looks!

Ben je klaar om je vaardigheden als visagist te bewijzen? Lucy wil indruk maken met prachtige looks, en vandaag kun jij haar helpen indruk te maken met gedurfde make-up . Gebruik donkere en blitse kleuren voor haar oogschaduw en kies vervolgens een bijpassende lipstick, mascara en blos. Wat moet u hierna nog meer overwegen? Haar outfit! Speel dit online aankleedspel voor meisjes verder door Lucy's feestoutfit te kiezen. Aangezien ze een feest met kerstthema bijwoont, kun je zelfs een outfit voor een kerstmanmeisje voor haar kiezen, of je kunt gewoon een outfit met lovertjes kiezen die past bij haar gedurfde make-uplook. Laat haar stralen!

Veel plezier met het spelen van het spel Christmas Party Hairstyles online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie kerstspellen die je hierna zou moeten spelen:

  1. BFF's wintervakanties
  2. Kardashians doen Kerstmis
  3. Prinsessen lelijke truien leuk