Het verhaal over __naam__

Festivaltijd kwam een beetje laat in 2020, maar gelukkig kun je je vrienden nog steeds verrassen met adembenemende looks. Haarkrijt is in de trend, dus dames zouden bereid moeten zijn om meer te leren over deze kleurrijke haartrend in het Hair Chalk Hairstyles- spel voor meisjes.

De haarkrijt-ideeën die hier worden gepresenteerd, zijn jouw gouden ticket voor instant, verbluffend festivalhaar, dus laten we samen het perfecte zomerkapsel creëren terwijl je doorgaat met het spelen van dit online haarspel voor meisjes.

Eerst moeten we het haar schoon en geconditioneerd krijgen. Vergeet niet om ook een voedend haarmasker aan te brengen... gezond en glanzend haar is de basis van elk cool kapsel. Zodra je alle stappen van een professionele haarverzorgingsroutine hebt voltooid, kun je doorgaan en de juiste stijl voor je haar kiezen. Personaliseer je festivalkapsel met meisjesachtige pony's, strakke vlechten, slordige knotjes, losse krullen en meer. Je krijgt heel veel opties en je kunt alles kiezen wat je maar wilt om je perfecte kapsel te creëren. Goed gedaan, laten we het niet kleuren.

Op de volgende pagina in dit online beautyspel kun je de kleuren selecteren die je wilt toevoegen aan je coole festivalkapsel. Er zijn veel krijtkleuren waar je uit kunt kiezen. Kies degene die je leuk vindt, doe eens gek en maak je haar zo kleurrijk als je wilt! Houd er rekening mee dat het gebruik van krijt om je haar te kleuren gemakkelijk en veilig is, maar pas op dat je niet in een dagelijkse obsessie met haarkrijt terechtkomt. Hoewel het niet zo schadelijk is als een permanente kleurstof, zuigt het wel wat vocht uit je haar, waardoor het iets kwetsbaarder wordt.

Laat vervolgens alles knallen met de perfecte make-up en outfit. Bekijk alle beschikbare cosmetica en gebruik je favorieten om een meisjesachtige make-uplook te ontwerpen. Maak je festivallook dan compleet met een chique outfit en een statement paar oorbellen. Ben je niet dol op je frisse nieuwe look?

Veel plezier met het spel Hair Chalk Hairstyles voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om dit leuke spel voor meisjes te spelen

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie kapselspellen die je zou moeten bekijken:

  1. Harley Quinn-haarstijlen
  2. Ellie Glamour-haarstijlen
  3. Kapsalon prinses bruidsmeisjes