BFF Studio - Thanksgiving-diner on Prinxy

BFF Studio - Thanksgiving-diner spelen op Prinxy

Het verhaal over BFF Studio - Thanksgiving-diner

Deze modieuze beste vrienden vieren Thanksgiving samen thuis. Het is de perfecte gelegenheid voor hen om de dag door te brengen met chillen, feesten en bijpraten over de laatste gebeurtenissen in hun leven. Zoals altijd brengt elk van hen een lekker gerecht naar het feest, maar hoe zit het met hun uiterlijk? Thanksgiving thuis doorbrengen betekent niet dat ze niet in de mode kunnen zijn, vind je ook niet? Laten we elk van hen helpen met het bedenken van een adembenemende feestelijke look tijdens het online spelen van het BFF Studio - Thanksgiving Dinner- aankleedspel voor meisjes op Prinxy.app!

Thanksgiving wordt meestal gevierd op de vierde donderdag van november, gebaseerd op de oogstmaaltijd van de koloniale pelgrims uit 1621. De vakantie blijft een dag voor Amerikanen om samen te komen voor een dag vol feesten, voetbal en familie. Het wordt ook gevierd in een paar niet-Amerikaanse landen. Wij zijn benieuwd, vieren jullie het? Of je het nu viert of niet, kom onze meiden helpen met het klaarmaken van hun feestelijke outfits voor het komende feestdiner. In dit modespel vind je tal van chique kledingstukken en accessoires om uit te kiezen en creëer je unieke en stijlvolle looks voor elk meisje. Laten we kijken!

Ga aan de slag met het BFF Studio - Thanksgiving Dinner- aankleedspel voor meisjes en durf hun kledingkast vol elegante kleding in warme herfstkleuren te openen. Tussen alle dingen die daar waren gepropt, vind je een indrukwekkende selectie van behaaglijke, gebreide off-shoulderjurken, nauwsluitende bedrukte jurken met oversized pofmouwen en enkele elegante, zakelijke jumpsuits. Vergeet vervolgens niet om hun selectie van tweedelige outfits te bekijken. Er zijn crop top blouses en shirts die je kunt combineren met tule rokken, kokerrokken of zelfs met broeken. Kleed de meisjes in de kleren die je het leukst vindt en kies de beste outfits voor ze. Ga dan verder en maak de gekozen outfits compleet met enkellaarsjes, of stijlvolle pumps, en met nieuwe kapsels.

Last but not least, bekijk ook het Thanksgiving-menu en kies een lekker gerecht voor elk meisje om mee te nemen naar het Thanksgiving-diner. Veel plezier met het online spelen van het BFF Studio - Thanksgiving Dinner -spel voor meisjes op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie vakantie-aankleedspellen die je zou moeten bekijken:

  1. Voorbereiding Thanksgiving-feest
  2. Prinsessen Thanksgiving Day
  3. Black Friday: winkelgekte